Calvin Klein Euphoria Blossom за жени

Стандартен

Впечатляващ аромат и изключително модерен дизайн на флакона. Изкусителен  подарък за жената, която искате да впечатлите и зарадвате.
Така накратко можем да анонсираме парфюмът Euphoria Blossom Imageна дизайнера Calvin Klein.
Благоуханието ще допадне на дамите, които се възприемат като пътешественички и авантюристки. Това е аромат, в който ще се влюбят жените, падащи си по драматичния начин на живот. Подобно на героиня от нашумяла кино лента и вие можете да се почувствате неустоима и желана с помощта на Calvin Klein Euphoria Blossom .
Базовите нотки на аромата са мускус и кедър, сърдечните му нотки са на така жествената и красива орхидея, лотос и розов божур. Върховите нотки носят усещането за пулсираща свежест и чистота с аромата на нар и бял кехлибар.

Самото назание на парфюма Euphoria Blossom се превежда като „еуфоричен цвят“ или „цвят, предизвикващ еуфория“. Действително, благодарение на сладкия аромат на цъфнали  пролетни цветя, можете да се пренесете в друг свят и да се почувствате като преродени. Цветните и свежи нотки на парфюмът ви правят секси, прелъстителни и неустоими като горски нимфи. Насладете се на живота и на чувството за свобода с прекрасното ухание, което опиянява мъжете. Усещането е незабравимо и Вие го заслужавате повече от всякога!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s