Нещо повече от БИЖУ

Стандартен
колие Кейт

колие Кейт

Колкото и ексцентрично да звучи днес кристали Сваровски се използват почти навсякъде и за различни аксесоари. Това е факт и може би едно от доказателствата, че съвременният дизайнерски поглед над обикновените предмети, които ни заобикалят, става все по-атрактивен и по-екстравагантен.

Първоначално красивите бляскави камъни са се използвали единствено като украса на полилеи. Постепенно започват да намират приложение в модата, бижутерията, техниката и дори в санитарията.

Днес можем да притежаваме разкошни сватбени рокли, инкрустирани с красивите камъни. Те красят телефоните ни, придават стил и лукс на нашите бижута, има ги дори по слушалките, с които се наслаждаваме на любимата си музика.

bijuta Swarovski

bijuta Swarovski

Ако отделите малка част от времето си, за да се насладите на изображенията на разнообразни колиета онлайн, ще се изненадате какви истински шедьоври има. Добрата новина е, че вие можете да си ги позволите и да си ги купите чрез сайтове в интернет по повод на вашия бал, сватба или какъвто и да е празник. Именн

о красивите бижута и модерните дрехи внасят онази искрица на удоволствието, която пали кръвта на една дама и я кара да се чувства красива и забелязана от околните. Всяка една от нас го заслужава, просто защото е жена и има нужда от внимание и красота в живота си. Без съмнение изящният пръстен, финото коли

е, бляскавата диадема са онези на пръв поглед малки детайли, които понякога се оказват големите „виновници” погледа на желания мъж да се спре точно на вас. Нима не искате това да се случи?

Почитателите на Сваровски не се ограничават в нищо, когато става въпрос за любимите естествени камъни. Те наистина могат да бъдат навсякъде. Те красят техните дрехи, техните обувки, дори бельото им. Те внасят стил и изящество във външния им вид, те са това, което всеки би искал за себе си или за дамата на сърцето си.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s