Видове тенти – кои да изберем?

Стандартен

Видове тенти – кои да изберем?

Ярките слънчеви лъчи през лятото често са повод да стоим у дома на закрито и ограничават престоя ни на терасата. За да ползвате по-пълноценно това място в дома си и за да пиете кафето си под приятна сянка, можете да помислите за поставяне на тента или козирка на вашия балкон.

Камакс - Балконски сенник

Тентите са удобен и лесен начин да ограничите слънчевата светлина не само на балкона, но и пред вашето заведение, магазин или пред портата на дома си. Така ще постигнете повече удобство и приятна атмосфера, напомняща ваканционно селище, изпълнено с романтика и приятни емоции.

Когато става въпрос за тенти, които са подходящи за тераси, говорим за стабилни конструкции, които са снабдени с панти. Чрез тях, тентата се отваря и затваря. Друг вариант е тента с падащо рамо, която е изработена от плат, който се накланя. Те са подходящ избор при предната част на сутеренни магазини, тъй като осигуряват добра сянка на предния прозорец на помещението. Това се постига успешно като платът се накланя почти успоредно на стъклото. При този вид тенти се монтира манивела, чрез която можете лесно да регулирате до колко да е отворена тентата. Друг голям плюс на тентите с падащо рамо е това, че са устойчиви на вятър.

Тентите с чупещо рамо са подходящи за широки площи, които трябва да бъдат покрити. Те са снабдени с различен брой рамена и тяхната цена зависи от това колко на брой са те. При отваряне едното рамо на тентата се разгъва във въздуха и държи материала опънат. При цялостно отваряне на тентата може да се покрива доста голяма по площ тераса.

Друг вид тента е стационарната, която не може да бъде сгъвана и разгъвана. Тя се монтира върху здрава и стабилна конструкция като върху нея се разпъва платнището. Монтажът и демонтажът не трае повече от 25 минути, но се случва еднократно, например в началото на летния сезон и в неговия край.

Тентите са задължителни за вашето заведение на плажа – благодарение на сянката, която осигуряват, вие ще имате повече доволни клиенти и реализиран оборот.  

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s